Olej Pestki Arbuza Rafinowany 100ml

Nat000094

Nowy produkt

Polecany do:

cery dojrzałej z oznakami starzenia, wymagającej dogłębnego nawilżenia, wrażliwej skóry dzieci, problemowej, łojotokowej, suchych i zniszczonych włosów.

Ostatnie egzemplarze!

24,99 zł

24,99 zł za szt.

Olej z pestek arbuza to 100% naturalny olej. Jest niezwykle lekki i nawilżający. Szybko się wchłania, nie zatykając porów. Odpowiedni do pielęgnacji każdego typu cery oraz włosów (również kręconych), a także delikatnej skóry okolic oczu.

INCI: Citrullus Vulgaris (Watermelon) Seed Oil;

Olej może zastąpić nam krem do twarzy.

Jak stosować olej?

Hydrolatem zwanym inaczej wodą kwiatową, spryskujemy twarz. Na wilgotną skórę nakładamy kilka kropli oleju, które mieszamy z kwasem hialuronowym i rozprowadzamy go.
Dzięki takiemu zastosowaniu olej nie pozostawia na twarzy tłustego filmu i łatwiej się wchłaniają właściwości jego w skórę.
Po około 10 minutach możemy wykonać makijaż.
Hydrolat zastępuje nam tonik i wodę termalną , do odświeżania twarzy w ciągu dnia.

OLEJ MOŻNA STOSOWAĆ JAKO DODATEK DO KREMÓW, BALSAMÓW, ORAZ KILKA KROPLI NAŁOŻYĆ NA WŁOSY NA 20-30 MINUT LUB ZOSTAWIĆ NA CAŁĄ NOC, NASTĘPNIE UMYĆ WŁOSY SZAMPONEM.

Produkty powiązane

Przejdź do góry